Belysning

Belysning för olika situationer.

Vi säljer många armaturer eller lampor som förkommer på den svenska marknaden, vi har inget eget lager utan beställer efterhand. Många armaturer får vi dagen efter, ibland tar det dock längre tid, vanligt för premium och lite exklusivare belysning.

Vi rekommenderar om möjligt alltid LED Belysning.

Fasadbelysning väggbelysning

Fasadbelysning och väggbelysning är den vanligaste utebelysning på våra egna bostäder. Med vägglampor kan du ljussätta ditt hus som skapar stämningar och gör så att du ser var du går när det är mörkt.

Underskåpsbelysning zip star sg armaturen

Bänkbelysning / bänkarmatur eller underskåpsbelysning som vissa säger är underbart när man lagar mat, diskar eller gör något annat husgöromål så som stryka vika tvätt m.m.

Downlight led optik quick iso 2700k vit

Infällda spotlights eller Downlights som de också kallas. Det är Spotlights som oftas är infällda i taket, men finns givetvis även som utanpåliggande spotlights.

Ledlister och ledstrips

LED-lister och LED-strips kan skapa variation, där endast fantasin sätter gränserna. Under trappsteg, i fönster, möbler, bakom tavlor och speglar, som ljus under parkbänkar eller takfot.

Belysning

Ljus är idag en viktig del för vårt välbefinnande, särskilt för oss som bor i Norden. I en trivsam, praktisk och vacker ljusmiljö känner vi oss trygga, vi orkar mer och lyckas bättre med våra arbetsuppgifter.

Ljussättning

Med en bra ljussättning kan du framhäva eller dölja, göra ett rum större eller mindre, efterlikna det naturliga dagsljuset eller skapa intimitet. Med dagens stora utbud av armaturer i spännande former och med nya tekniska lösningar så är det nästan bara fantasin som sätter gränser. För en optimal ljussättning/användning kan man använda sig av olika system för att ljusreglera belysningen. Vi kan erbjuda er både ljusplanering, projektering och installation av belysning i de flesta olika miljöer samt lämpliga styrsystem för dessa anläggningar.

Ljusservice

Belysning förstärker ditt varumärke, lyfter fram dina produkter och skapar en miljö som får dina kunder att trivas. Just därför är en bra och fungerande butiksbelysning viktig för försäljningen. Bra butiksbelysning behöver underhåll. Minellux utför ljusservice av belysningen i din butik.

Armaturserien globe från hidealite
Armaturserien globe från hidealite

Armaturserien Globe från Hidealite

Armaturserien Globe hoppas jag någon av våra kunder också tänder på. Den gemensamma nämnaren för serien är skålformad reflektor med djupt placerad ljuskälla som ger ett väl avbländat ljus.

Armaturserien har olikfärgade reflektorer som tillbehör.

Riktigt coolt ”I love it” speciellt den knallröda och guldfärgade som jag genast vill testa. Själv har jag föredragit armaturer med svart reflektor som givetvis också finns som alternativ men riktigt skönt med olika alternativ. Den viktigaste faktorn är givetvis att ljuskällan är djupt placerad så man inte blir bländad i alla lägen. Jag är glad att flera tillverkare har anammat detta och har i alla fall några armaturer i deras sortiment med bra avbländningsegenskaper.

Armaturserien Globe från Hidealite med fasdimringsbart drivdon.

Alla armaturer i serien levereras inklusive med fasdimringsbart drivdon. Pendant & Surface har drivdonet integrerat i armaturen. Recessed har drivdonet inkluderat, med 1 st 3-polig snabbplint för vidarekoppling samt dragavlastning för kabel eller flexslang 16mm. Donet sägs vara dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.

Globe G2 Pendant

Globe g2 pendant

Pendlad armatur komplett med 2m textilkabel, krokupphäng och takkopp i silikon.

Globe G2 Recessed

Globe g2 recessed

Downlight med 3-polig snabbplint för vidarekoppling samt dragavlastning för kabel eller flexslang 16mm.

Globe G2
Surface

Globe g2 surface

Downlight för utanpåliggande montage dikt tak eller direkt över kopplings-, tak- och apparatdosa.

Begär Offert

Våra offerter är kostnadsfria och ni binder er inte till något genom att begära en offert hos oss. Ibland tar det tid att få en offert men vi offererar så fort vi ges tillfälle och ni är alltid välkomna att kontakta oss vid funderingar. Maila till info@minellux.se

Auktoriserad Elinstallatör

Vi är ett elinstallationsföretag och är registrerade hos Elsäkerhetsverket och Torbjörn Mineur är vår Auktoriserade Elinstallatör som ansvarar för regelefterlevnad i vår verksamhet. Vi har ett egenkontrollprogram enligt lagkrav.

Gärna Kontrakt

Vi upprättar gärna kontrakt med våra kunder för dom som önskar, ibland kan en mail-konversation räcka med bifogade priser. Fast vid större projekt kan det för alla parter vara en fördel med ett skriftligt kontrakt. Länk till Hantverkarformuläret

Rulla till toppen