Easee Home Elbilsladdare

Easee Home elbilsladdare är en smart laddare, en laddbox med full kapacitet 1,4 - 22kW och alla funktioner samlat i en laddare. Vi erbjuder Easee laddare med installation

Easee Logo

Minellux installerar Easee Home

Easee Home med installation till fast pris, när det är nära till elcentralen.

Grön Teknik

Köp  1st Easee Home 22kW av oss och anlita oss för installation. Då är det möjligt att halva kostnaden kan dras som skattereduktion likt ROT / RUT hos Skatteverket. Den som installerar grön teknik kan få skattereduktion för kostnaden för arbete och material från och med 1 januari 2021.

Easee Home Elbilsladdare med Installation

Grön Teknik skattereduktion
13990kr
7285 kr
  • Easee Home 22kW
  • Installation 22kW
  • Driftsättning
  • Servicebil ZON2
grön teknik

Easee Home Elbilsladdare med Installation

Ingen Skattereduktion
13990 kr
  • Easee Home 22kW
  • Installation 22kW
  • Driftsättning
  • Servicebil ZON2

Detta ingår i installationen:
3-pol 25A Automatsäkring 1st
Kabel ACEFLEX 5G6 5m
Kapsling 4 mod IP30
Kabel ACEFLEX 5G6 5m
Kabelförläggning 5m *
Markrör Gult 50mm
Kabelskydd på vägg
Håltagning max 30cm vägg 3st **
Servicebil max 5 mil ***

Allt ovanstående används givetvis inte ofta vid ett tillfälle och 5 meter kabelförläggning, vi tar det som behövs vid tillfället och inga extra tilläggskostnader.

Vi listar nu nästan allt som ingår då vi sett att de flesta  konkurrenter tar extra betalt för det som ingår i vårt pris och dessutom vår kabel klarar laddarens maxkapacitet.

Det som ofta tillkommer är några extra meter kabelförläggning. Vi har valt att 5 meter ingår. För många
har nära till elcentralen och då känns det inte bra att betala för långa längder tex 10m som vi haft tidigare, detta känns rättvist ett tillägg på 160kr/m med Grönt avdrag eller 320kr/m utan avdrag.

Vad kostar en elektriker?

Passa på att lägga till extra tjänster när vi är hos er. Priser för löpande arbeten utanför fasta priser.

Elektriker 1 tim

Servicebil ZON2 ingår enligt nedan:

Körsträcka nedan är för enkel resa, tex från Vollsjö till Lund är 4,7 mil då blir kostnaden 580KR inkl moms Tur & Retur. Detta ingår i våra fasta priser men det är ingen skattereduktion.

Vi har Servicebil inkl. i Fasta priset. Men ingen Skattereduktion utgår för:

På Skatteverkets hemsida står det:Företaget får inte bjuda dig på exempelvis reskostnaden. Om företaget inte tar betalt för resorna anser Skatteverket att de ingår i kostnaden för arbete och material, och vi kan då betala ut ett lägre belopp än den begärda skattereduktionen.

Så om ni tycker vi har räknat ut fel skattereduktion så kommer här uträkningen:

* I installationen ingår upp till 5 meters kabel mellan elcentralen och laddstationens placering. Ingår endast kabeldragning ovan mark, krävs grävarbete kan kunden själv åtgärda detta, fast vi hjälper er gärna men vi fakturerar er extra för tjänsten.

** 1 st Håltagningar i trä/gips/lättbetong/tegel  med max tjocklek på 30cm ingår. Har ni en tjock betong/stengrund eller liknande kostar det extra för håltagning i dessa.
Eventuella anpassningar som behövs för att genomföra installationen, faktureras dig som kund.

*** Servicebil ZON2 ingår. Körsträcka max 5mil är för enkel resa, tex från Vollsjö till Lund är 4,7 mil då blir kostnaden 580KR inkl moms Tur & Retur. Detta ingår i våra fasta priser men det är ingen skattereduktion

Easee Home 22kW

är en smart laddare för att ladda din elbil hemma. Laddaren är utvecklad och producerad i Norge för nordiskt klimat.

Helt dynamiskt anpassar sig laddaren efter dina kriterier och låter dig ladda din elbil på både 1- & 3-Fas från 1,4 – 22kW.

Väljer hastigheten på din laddning.
Laddaren nyttjar alltid all tillgänglig el på effektivaste sätt och balanserar automatiskt effekten mellan bilarna.

Laddaren har ett uttag av TYP-2 som följer EU-standard.

Minellux tycker att det är viktigt att alla ska kunna ladda sin elbil smart. Välj vilken tid bilen ska vara färdig laddad? 

Är självklart att en elbilsladdare är enkel att använda, säker, kraftfull & smart. Du ska inte behöva välja elbilsladdare utefter tekniska specifikationer. Easee Home anpassar sig automatiskt efter just ditt hem och elnät.

Med Easee Home – Elbilsladdare är det enda viktiga beslut du behöver ta är om laddaren ska matcha bilen eller huset. Passar inte färgen som du tänkt? Ta det lugnt, det tar bara 15 sekunder att byta.

Tillverkare:
Easee AS, Norge

Teknisk specifikation Easee Home

Laddning

Kommunikation

Säkerhet

Generellt

Varukorg
Scroll to Top