Project Description

LJUS

Ljus är idag en viktig del för vårt välbefinnande, särskilt för oss som bor i den norra delen av jorden. I en trivsam, praktisk och vacker ljusmiljö känner vi oss trygga, vi orkar mer och lyckas bättre med våra arbetsuppgifter.

Med en bra ljussättning kan du framhäva eller dölja, göra ett rum större eller mindre, efterlikna det naturliga dagsljuset eller skapa intimitet. Med dagens stora utbud av armaturer i spännande former och med nya tekniska lösningar så är det nästan bara fantasin som sätter gränser. För en optimal ljussättning/användning kan man använda sig av olika system för att ljusreglera belysningen. Vi kan erbjuda er både ljusplanering, projektering och installation av belysning i de flesta olika miljöer samt lämpliga styrsystem för dessa anläggningar.

LJUSSERVICE

Belysning förstärker ditt varumärke, lyfter fram dina produkter och skapar en miljö som får dina kunder att trivas. Just därför är en bra och fungerande butiksbelysning viktig för försäljningen. Bra butiksbelysning behöver underhåll. Minellux utför ljusservice av belysningen i din butik.

Elservice och felsökning

Vid regelbunden service minskar du risken för driftstörningar och fel på din fastighet eller produktionsanläggning. Skador och fel uppstår på elinstallationer, vi hjälper dig.
Se övriga tjänster för förebyggande program och åtgärder.

Praktiska tips om el

En vanlig fråga är vad du som privatperson får göra själv, och när du måste kontakta ett elinstallationsföretag. Svaret hittar du i handboken ”Händig med el”. Boken visar också med bilder hur du exempelvis ska göra för att skarva en sladd och utföra mindre arbeten. Händig med el har tagits fram i ett samarbete med Elsäkerhetsverket. Länk till IN Förlag

Vad gör jag om huset blir mörkt?

  • Kolla om det lyser hos grannarna och gatubelysningen fungerar, om inte, njut av att tända ett stearinljus,  för det är inget problem hemma hos dig. :)

  • Har jordfelsbrytaren löst ut?

  • Har huvudsäkringarna gått? Ibland kan det vara svårt att se, då kan du lägga handen lätt mot Propphuvarna är någon varm? Byt.

KUNDFÖRDELNING

Privatkunder 41%
Företagskunder 48%
Kommun/Landsting 11%

ARBETSTIDER

Vardagar07:00 – 16:00
LördagarStängt
SöndagarStängt

  0727 10 78 78

HITTA OSS

KONTAKTA OSS

ANDRA TJÄNSTER

Vi har ett brett utbud av tjänster, vilket man kan förvänta sig av ett modernt elinstallationsföretag. Vi erbjuder alla traditionella installationer, utöver det kan vi även hjälpa er Smarta Hus, Energioptimering med övervakning, Solceller, Elbilsladdare, Fiberinstallationer, WiFi Mesh nätverk……… ja listan kan bli hur lång som helst. Ambitionen är lägga till saker på hemsidan som inspiration och information.

Elservice och felsökning

Vid regelbunden service minskar du risken för driftstörningar och fel på din fastighet eller produktionsanläggning. Skador och fel uppstår på elinstallationer, vi hjälper dig.

Montage och installation

Vi hjälper dig att installera ett extra uttag, jordfelsbrytare eller koppla in din nya värmepump. Vi hjälper dig oavsett storlek på det du behöver hjälp med.

Tillfällig el

Behöver du byggström, el till ditt evenemang eller kanske en filminspelning? Vi har stor erfarenhet av tillfällig el, vi sköter kontakten med energibolaget och uthyrningsföretaget som har speciella centraler m.m. för era behov. Och givetvis kopplar in elen.

Energioptimering

Energieffektivitet ingår som en naturlig del i våra projekt. Energioptimering görs ofta på befintliga anläggning för att minska energiförbrukningen. Energioptimering kommer bli allt viktigare om vi ska kunna värna om vår miljö på ett bra sätt och stå för en hållbar utveckling.

IN Eltest

Elanläggningar åldras precis som allt annat i ett hus. Ju fler år som går, desto större risk att något händer med din anläggning som kan leda till allvarliga skador och i värsta fall döden. Har elinstallationen i din bostad passerat bäst-före-datum? Beställ en IN ELTEST och få status på din elanläggning.

Golvvärme

Vi har genomgått utbildning för Raychem golvvärme och vi är T2 Certified Pro-installatörer, vilket gör att vi kan erbjuda ända upp till 20 års totalgaranti på golvvärmeprodukter från Raychem (Pentair/Tyco Thermal). Dessutom kan vi erbjuda rätt produkt för varje behov.

IN Elkontroll

Som Innehavare är du ansvarig för elanläggningen. Även om du själv saknar nödvändiga kunskaper om volt, watt och ampere. Med ”Innehavare” menas en person som, genom t ex arrende, hyresavtal, kontrakt, servitut eller köp, disponerar över en egendom. Genom att teckna ett serviceavtal, IN Elkontroll, med en lokal IN-elinstallatör får du professionell hjälp att leva upp till ditt ansvar.

Serviceavtal

Serviceavtalet, som baseras på dina verkliga behov, innebär att du har någon som kan elanläggningen både utan och innan. Förebyggande arbeten leder till färre fel och avbrott i driften och till mindre irritation och utgifter för ”brandkårsutryckningar”. Att serviceföretaget är medlem i IN innebär extra trygghet. Det betyder att du alltid kan räkna med rätt behörighet och erfarenhet för varje jobb.

Smarta Hus

Vill du ha ett smart hem? Trådbundet KNX, Trådlöst Z-Wave, Google Home, Philips Hue, Amazon Echo, Wiser, IKEA Trådlös & Home Kit….. förvirrande många begrepp och möjligheter.

Fastighetsautomation

 Vi är KNX-partner och certifierade, KNX är är en världsstandard och ett märkesoberoende system. Har du befintligt system idag smart eller ej som du vill utöka eller serva? Kontakta oss gärna.

Datanätverk

Vi hjälper dig med allt från att komplettera med ett nätverksuttag eller en Access-punkt ”WiFi”,
till att installera ett komplett nätverk med switchar och kanalisation etc.

Säkerhet & Passage

Vi kan hjälpa er med Brand, Larm & Passagesystem. Eller en brandvarnare från Nest med kompletterande kamera. Vi är Nest Pro installatörer.

Projektering

Vi projekterar och ritar i CAD.

VÄXEL

0727 10 78 78

E-POST

info@minellux.se

ÖPPETTIDER

Mån-Fre  07:00-16:00

VÄXEL

0727 10 78 78

E-POST

info@minellux.se

ÖPPETTIDER

Mån-Fre 07:00-16:00