Smarta Hus

Smarta Hus eller Intelligenta hus är en självklarhet för rätt många idag, utvecklingen går i raketfart och många stora tillverkare tävlar om att erbjuda den smartaste produkten eller systemet.

Control4 Dealer Authorized

Control 4

Control4 är enligt oss världens bästa Smarta Hus lösning 2020. Med Control4 kan man koppla ihop i stort sett alla dina tekniska apparater du har i ditt hem.
Styr givetvis KNX-installationer men är grym på att få in allt i en app Ljud Bild Larm Dörrar Pool Belysning….

Vi är Auktoriserad Återförsäljare

KNX-Partner

KNX

KNX är en världstandard. Det är logiskt och enkelt uppbyggt. Och bygger på i grunden på kommunikation via KNX-kabel mellan olika apparater. Belysning, Värmesystem och flera andra funktioner är KNX riktigt bra på.
Vi tycker dom grundläggande funktionerna i ett hus ska arbeta med teknik som alltid fungerar, det gör KNX.
 
Vi är KNX-certifierade

Plejd logo

Plejd

Plejd är ett system för smart belysning
Med Plejd får du enkelt smart belysning i ditt hem eller i din verksamhet. Produkterna installeras av en auktoriserad elektriker. Med Plejd kan du skapa scenarion och schemalägga eller använda astrofunktion till din belysning.
Kan även röststyras via Google Home och styras med Plejds app naturligtvis.
 
Vi är
Auktoriserade elektriker

Vanliga frågor om Smarta Hus

99% hade blivit besvikna om det saknades.

På ett naturligt sätt höjer man sin ribban vad som är standard i vardagen. När du köper en bil så var det många år sedan man funderade om man skulle investera i elhissar till bilfönsterna, jag är övertygad att 99% hade blivit besvikna om det saknades idag, men för ett par decennier sedan var det ett lyxtillval för att öka komforten.

Smart brandvarnare

Vi kan rekommendera Nest Protect Brandvarnare som är en Smart brandvarnare som söker långsamt pyrande till snabba bränder. Sensorn med delat spektrum använder ljus av två våglängder för att upptäcka rök. Den talar om för dig om det är rök eller kolmonoxid.

Begär Offert

Våra offerter är kostnadsfria och ni binder er inte till något genom att begära en offert hos oss. Ibland tar det tid att få en offert men vi offererar så fort vi ges tillfälle och ni är alltid välkomna att kontakta oss vid funderingar. Maila till info@minellux.se

Auktoriserad Elinstallatör

Är ett elinstallationsföretag och är registrerade hos Elsäkerhetsverket och Torbjörn Mineur är vår Auktoriserade Elinstallatör som ansvarar för regelefterlevnad i vår verksamhet. Vi har ett egenkontrollprogram enligt lagkrav.

Kontrakt

Upprättar gärna kontrakt med våra kunder för dom som önskar, ibland kan en mail-konversation räcka med bifogade priser. Fast vid större projekt kan det för alla parter vara en fördel med ett skriftligt kontrakt. Länk till Hantverkarformuläret

Rulla till toppen