Smarta Hus

Smarta Hus eller Intelligenta hus är en självklarhet för rätt många idag, utvecklingen går i raketfart och många stora tillverkare tävlar om att erbjuda den smartaste produkten eller systemet.

99% hade blivit besvikna om det saknades.

På ett naturligt sätt höjer man sin ribban vad som är standard i vardagen. När du köper en bil så var det många år sedan man funderade om man skulle elhissar till bilfönsterna, jag är övertygad att 99% hade blivit besvikna om det saknades, men för ett par decennier sedan var det ett lyxtillval för att öka komforten.

Begär Offert

Våra offerter är kostnadsfria och ni binder er inte till något genom att begära en offert hos oss. Ibland tar det tid att få en offert men vi offererar så fort vi ges tillfälle och ni är alltid välkomna att kontakta oss vid funderingar. Maila till info@minellux.se

Auktoriserad Elinstallatör

Är ett elinstallationsföretag och är registrerade hos Elsäkerhetsverket och Torbjörn Mineur är vår Auktoriserade Elinstallatör som ansvarar för regelefterlevnad i vår verksamhet. Vi har ett egenkontrollprogram enligt lagkrav.

Kontrakt

Upprättar gärna kontrakt med våra kunder för dom som önskar, ibland kan en mail-konversation räcka med bifogade priser. Fast vid större projekt kan det för alla parter vara en fördel med ett skriftligt kontrakt. Länk till Hantverkarformuläret

Scroll to Top