Smarta HusSmarta Hus eller Intelligenta hus är en självklarhet för rätt många idag, utvecklingen går i raketfart och många stora tillverkare tävlar om att erbjuda den smartaste produkten eller systemet.

Control4 Dealer Logo

Control 4

Control4 är enligt oss världens bästa Smarta Hus lösning 2020. Med Control4 kan man koppla ihop i stort sett alla dina tekniska apparater du har i ditt hem.

Styr givetvis KNX-installationer men är grym på att få in allt i en app Ljud Bild Larm Dörrar Pool Belysning….


Vi är Auktoriserad Återförsäljare


Plejd logo

Plejd

Plejd är ett system för smart belysning

Med Plejd får du enkelt smart belysning i ditt hem eller i din verksamhet. Produkterna installeras av en auktoriserad elektriker. Med Plejd kan du skapa scenarion och schemalägga eller använda astrofunktion till din belysning.
Kan även röststyras via Google Home och styras med Plejds app naturligtvis.
 


Vi är Auktoriserade elektrikerKNX Partner Logo

KNX

KNX är en världsstandard. Det är logiskt och enkelt uppbyggt. Och bygger på i grunden på kommunikation via KNX-kabel mellan olika apparater. Belysning, Värmesystem och flera andra funktioner är KNX riktigt bra på.

Vi tycker dom grundläggande funktionerna i ett hus ska arbeta med teknik som alltid fungerar, det gör KNX.
 


Vi är KNX-certifieradeWiser Logo Vit

Wiser

Wiser förenklar din vardag.

Wiser gör att du kan få ut det mesta av ditt hem med ökad bekvämlighet, energibesparing och säkerhet.

Wiser är ett lättanvänt smart hemsystem som låter dig styra lokalt eller på distans direkt i mobilen eller via röststyrning.
 


Vi är Auktoriserade elektrikerVad är ett smart hus?

Denna enkla fråga har många olika svar, beroende på vem du frågar. 
Ett smart hus är utrustad med ett antal enheter eller apparater som automatiserar uppgifter som man själv kan styra.
Vissa apparater är fast installerade och inbyggda i ett hus så som värmesystemet och elsystemet etc. medan andra enheter kan vara en tvättmaskin, smart högtalare och troligen vanligast är en smart glödlampa som husägare kan styra med appar i sin mobiltelefon eller med röstkommandon via en röstassistent eller en tryckknapp fast installerat på på en vägg.

Vilket smarta hus system ska jag välja?

Vi brukar fråga vad du vill styra nu och i framtiden innan vi kan råda någon i en riktning.

99% hade blivit besvikna om det saknades.

På ett naturligt sätt höjer man sin ribban vad som är standard i vardagen. När du köper en bil så var det många år sedan man funderade om man skulle investera i elhissar till bilfönsterna, jag är övertygad att 99% hade blivit besvikna om det saknades idag, men för ett par decennier sedan var det ett lyxtillval för att öka komforten.

Smart brandvarnare

Vi kan rekommendera Nest Protect Brandvarnare som är en Smart brandvarnare som söker långsamt pyrande till snabba bränder. Sensorn med delat spektrum använder ljus av två våglängder för att upptäcka rök. Den talar om för dig om det är rök eller kolmonoxid.

Läs mer

Begär Offert

Våra offerter är kostnadsfria och ni binder er inte till något genom att begära en offert hos oss. Ibland tar det tid att få en offert men vi offererar så fort vi ges tillfälle och ni är alltid välkomna att kontakta oss vid funderingar. Maila till info@minellux.se

Auktoriserad Elinstallatör

Är ett elinstallationsföretag och är registrerade hos Elsäkerhetsverket och Torbjörn Mineur är vår Auktoriserade Elinstallatör som ansvarar för regelefterlevnad i vår verksamhet. Vi har ett egenkontrollprogram enligt lagkrav.

Kontrakt

Upprättar gärna kontrakt med våra kunder för dom som önskar, ibland kan en mail-konversation räcka med bifogade priser. Fast vid större projekt kan det för alla parter vara en fördel med ett skriftligt kontrakt. Länk till Hantverkarformuläret

Rulla till toppen