Tjänster

Tjänster vi erbjuder är alla typer av Elinstallationer, Ljusinstallationer, Smarta hus med Control4 & KNX, Data och Nätverk samt AV ”Ljud & Bild” etc..

Minellux har ett brett utbud av tjänster.

Minellux har ett brett utbud av tjänster, vilket man dock kan förvänta sig av ett modernt elinstallationsföretag. Vi erbjuder alla traditionella installationer, men utöver det kan vi även hjälpa er med Smarta Hus där vi jobbar med Control4 & KNX etc., Energioptimering med övervakning, Solceller, Elbilsladdare, Fiberinstallationer, samt WiFi Mesh nätverk……… ja listan kan bli hur lång som helst. Ambitionen är att också lägga till saker på hemsidan som inspiration och information.

Service till alla kunder, privat, företag och samt myndigheter.

Våra kunder prioriterar olika, vissa har funktion först eller design, energibesparing och ekonomi har andra överst. Vi är även väldigt lyhörda för våra kunders önskningar, och sätter en ära i att kunden ska bli nöjd. Men trots detta får elsäkerheten alltid högsta prioritet.

Några Tjänster

Elservice och felsökning

Vid regelbunden service minskar du risken för driftstörningar och samtidigt fel på din fastighet eller produktionsanläggning. Skador och fel uppstår på elinstallationer, oavsett hjälper vi dig.

Montage och installation

Vi hjälper dig att installera ett extra uttag, jordfelsbrytare eller exempelvis koppla in din nya värmepump. Vi hjälper dig oavsett storlek på det du behöver hjälp med.

Smarta Hus

Vill du ha ett smart hem? Control4, Trådbundet KNX, Plejd, Trådlöst Z-Wave, Google Home, Philips Hue, Amazon Echo, Wiser, IKEA Trådlös & Home Kit….. förvirrande många begrepp men också oändliga möjligheter.

Fastighetsautomation

Vi är KNX-partner och certifierade. KNX är är en världsstandard och ett märkesoberoende system. Har du befintligt system idag smart eller ej som du t.ex. vill utöka eller serva? Kontakta oss gärna.

Elsäkerhet

Elsäkerhet är grunden för vårt företag och finns med oss hela tiden. När vi ute hos en kund och monterar ett uttag, likväl som vi kopplar in en stor elcentral, lika viktigt i alla stadier från projektering till överlämnande av en anläggning. Vi kan hjälpa er med elsäkerhet.

Elbilsladdare

Elbilsladdning har blivit en stor del i vårt företag, då vi var tidigt ute och erbjöd laddboxinstallationer. Varpå vi känner oss som specialister på laddboxar och elbilsladdning. För stora och små parkeringar.

Energimätning

Energimätning – Stort utbud av energimätare. Fast installerade elmätare i elcentral för mätning av hela anläggningen eller en bestämd förbrukare, samt givetvis även installera separat mätning av alla grupper.

Energioptimering

Energieffektivitet ingår som en naturlig del i våra projekt. Energioptimering görs ofta på befintliga anläggning för att minska energiförbrukningen. Energioptimering kommer bli allt viktigare om vi ska kunna värna om vår miljö på ett bra sätt och stå för en hållbar utveckling.

Tillfällig el

Behöver du byggström, el till ditt evenemang eller kanske en filminspelning? Vi har stor erfarenhet av tillfällig el, vi sköter kontakten med energibolaget och uthyrningsföretaget som har speciella centraler m.m. för era behov. Och givetvis kopplar in elen.

Datanätverk

Vi hjälper dig med allt från att komplettera med ett nätverksuttag eller en Access-punkt ”WiFi”,
till att installera ett komplett nätverk med switchar och kanalisation etc.

Rulla till toppen