TJÄNSTER

Vi utför alla typer av elinstallationer, även Data och Tele.
Vi välkomnar alla kunder, privat, företag och myndighet.

Våra kunder prioriterar olika, vissa har funktion först eller design, energibesparing och ekonomi har andra överst. Vi är väldigt lyhörda för våra kunders önskningar, och sätter en ära i att kunden ska bli nöjd. Men elsäkerheten har alltid högsta prioritet.

TJÄNSTER – ett urval av våra tjänster

Vi har ett brett utbud av tjänster, vilket man kan förvänta sig av ett modernt elinstallationsföretag. Vi erbjuder alla traditionella installationer, utöver det kan vi även hjälpa er Smarta Hus, Energioptimering med övervakning, Solceller, Elbilsladdare, Fiberinstallationer, WiFi Mesh nätverk……… ja listan kan bli hur lång som helst. Ambitionen är lägga till saker på hemsidan som inspiration och information.

Elservice och felsökning

Vid regelbunden service minskar du risken för driftstörningar och fel på din fastighet eller produktionsanläggning. Skador och fel uppstår på elinstallationer, vi hjälper dig.

LÄS MER

Montage och installation

Vi hjälper dig att installera ett extra uttag, jordfelsbrytare eller koppla in din nya värmepump. Vi hjälper dig oavsett storlek på det du behöver hjälp med.

LÄS MER

Tillfällig el

Behöver du byggström, el till ditt evenemang eller kanske en filminspelning? Vi har stor erfarenhet av tillfällig el, vi sköter kontakten med energibolaget och uthyrningsföretaget som har speciella centraler m.m. för era behov. Och givetvis kopplar in elen.

LÄS MER

Energioptimering

Energieffektivitet ingår som en naturlig del i våra projekt. Energioptimering görs ofta på befintliga anläggning för att minska energiförbrukningen. Energioptimering kommer bli allt viktigare om vi ska kunna värna om vår miljö på ett bra sätt och stå för en hållbar utveckling.

LÄS MER

IN Eltest

Elanläggningar åldras precis som allt annat i ett hus. Ju fler år som går, desto större risk att något händer med din anläggning som kan leda till allvarliga skador och i värsta fall döden. Har elinstallationen i din bostad passerat bäst-före-datum? Beställ en IN ELTEST och få status på din elanläggning.

LÄS MER

Golvvärme

Vi har genomgått utbildning för Raychem golvvärme och vi är T2 Certified Pro-installatörer, vilket gör att vi kan erbjuda ända upp till 20 års totalgaranti på golvvärmeprodukter från Raychem (Pentair/Tyco Thermal). Dessutom kan vi erbjuda rätt produkt för varje behov.

LÄS MER

IN Elkontroll

Som Innehavare är du ansvarig för elanläggningen. Även om du själv saknar nödvändiga kunskaper om volt, watt och ampere. Med ”Innehavare” menas en person som, genom t ex arrende, hyresavtal, kontrakt, servitut eller köp, disponerar över en egendom. Genom att teckna ett serviceavtal, IN Elkontroll, med en lokal IN-elinstallatör får du professionell hjälp att leva upp till ditt ansvar.

LÄS MER

Serviceavtal

Serviceavtalet, som baseras på dina verkliga behov, innebär att du har någon som kan elanläggningen både utan och innan. Förebyggande arbeten leder till färre fel och avbrott i driften och till mindre irritation och utgifter för ”brandkårsutryckningar”. Att serviceföretaget är medlem i IN innebär extra trygghet. Det betyder att du alltid kan räkna med rätt behörighet och erfarenhet för varje jobb.

LÄS MER

Smarta Hus

Vill du ha ett smart hem? Trådbundet KNX, Trådlöst Z-Wave, Google Home, Philips Hue, Amazon Echo, Wiser, IKEA Trådlös & Home Kit….. förvirrande många begrepp och möjligheter.

LÄS MER

Fastighetsautomation

 Vi är KNX-partner och certifierade, KNX är är en världsstandard och ett märkesoberoende system. Har du befintligt system idag smart eller ej som du vill utöka eller serva? Kontakta oss gärna.

LÄS MER

Datanätverk

Vi hjälper dig med allt från att komplettera med ett nätverksuttag eller en Access-punkt ”WiFi”,
till att installera ett komplett nätverk med switchar och kanalisation etc.

LÄS MER

Säkerhet & Passage

Vi kan hjälpa er med Brand, Larm & Passagesystem. Eller en brandvarnare från Nest med kompletterande kamera. Vi är Nest Pro installatörer.

LÄS MER

Projektering

Vi projekterar och ritar i CAD.

LÄS MER

VÅRA PARTNERS

VÄXEL

0727 10 78 78

E-POST

info@minellux.se

ÖPPETTIDER

Mån-Fre  07:00-16:00

VÄXEL

0727 10 78 78

E-POST

info@minellux.se

ÖPPETTIDER

Mån-Fre 07:00-16:00