Elektriker Lund

Minellux elektriker / elinstallatör med elfirma
hjälper dig i Lund med elinstallationer.

Snabb och enkel bokning

Elektriker Lund – Din pålitliga elinstallatör i Lund

Vi på Minellux är en elfirma med behöriga och erfarna elektriker som är redo att hjälpa dig med alla typer av elinstallationer i Lund. Vi erbjuda högkvalitativa elinstallationer och elektriker-tjänster till både privatpersoner och företag i Lund. Med våra elektriker kan du vara trygg i att vi tar hand om alla dina elbehov i Lund. Vår elfirma strävar efter att erbjuda elektriker tjänster i Lund till överkomliga priser och er i fokus.

Belysning våra elektriker gjort i lund

Varför välja oss som din elektriker i Lund?

Erfarenhet och kompetens

Vår elfirma har lång och bred erfarenhet av olika typer av elarbeten. Våra elektriker har genomgått gedigen utbildning och håller sig ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom elinstallationer. Vi är licensierade och certifierade för att utföra alla typer av elarbeten och följer strikta säkerhetsstandarder för att säkerställa att ditt hem eller företag är tryggt och säkert.

Kvalitet och pålitlighet

När du anlitar vår elfirma som din elektriker i Lund kan du förvänta dig högsta kvalitet och pålitlighet. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och leverera tjänster som är skräddarsydda efter dina specifika behov. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och ger dig professionell rådgivning för att uppnå bästa möjliga resultat. Våra elektriker är noggranna och utför arbetet med precision och omsorg.

Snabb service och flexibilitet

Vi förstår att tid är värdefullt, och därför erbjuder vi snabb service och flexibilitet när det gäller att boka tid för elarbeten. Vi strävar efter att sätta upp tider samma vecka, så att du inte behöver vänta länge på att få dina elbehov tillgodosedda. Oavsett om du behöver en akut reparation eller planerar en större elinstallation, kan vi anpassa oss efter dina önskemål och arbeta enligt din tidsplan.

Rimliga priser och transparenta kostnader

Vi tror på rimliga och transparenta priser. När du kontaktar vår elfirma för en elinstallation i Lund, kommer vi att ge dig en tydlig och detaljerad offert som tydligt visar kostnaderna för arbetet. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete. Vi informerar dig om eventuella extra kostnader i förväg och ser till att det inte finns några överraskningar när det gäller prissättningen.

Laddbox zaptec go våra elektriker monterat i lund av vår efirma.

Våra elektriker-tjänster i Lund

Vi erbjuder ett brett utbud av elektriker-tjänster i Lund och kan hantera allt från mindre el-reparationer till stora elinstallationer. Här under är några av de tjänster vi erbjuder.

Elinstallationer och renoveringar

Våra elektriker i Lund är experter på elinstallationer och renoveringar. Oavsett om du behöver installera ny belysning, byta ut gamla eluttag eller dra nya kablar, kan vi hjälpa dig. Vi arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att dina elinstallationer är säkra och uppfyller alla gällande säkerhetsstandarder.

Felsökning och reparationer

Om du upplever problem med din el-anläggning kan våra elektriker i Lund hjälpa till att felsöka och reparera eventuella fel. Vi använder avancerad utrustning och tekniker för att identifiera och åtgärda problemet snabbt och effektivt. Din säkerhet är vår främsta prioritet, och vi ser till att alla fel åtgärdas på ett säkert sätt.

Underhåll och service

För att förebygga eventuella framtida problem erbjuder vi regelbundet underhåll och service av din elektriska anläggning. Våra elektriker kan utföra säkerhetskontroller, testa och underhålla dina elsystem och ge dig råd om hur du kan förbättra energieffektiviteten i ditt hem eller företag.

Smarta hem lösningar

Vi är experter på smarta hem lösningar och kan hjälpa dig att automatisera och styra belysning, värme, säkerhetssystem och andra elektriska apparater i ditt hem. Med smarta hemlösningar kan du enkelt styra och övervaka ditt hem från en app på din smartphone eller surfplatta, vilket ger dig ökad bekvämlighet och säkerhet.

Vad kostar en elektriker Lund?

Priser för löpande elektriker arbeten i Lund

Elektriker första timmen

– 1648kr exkl. moms
– 2060kr inkl. moms
1562kr inkl. moms med ROT-avdrag

1 timmes arbete på plats ingår och det tillkommer inga överraskande tillägg förutom kostnader för material.

Elektriker 1 timlöpande efter första timmen.

– 664kr exkl. moms
– 830kr inkl. moms
581kr inkl. moms med ROT-avdrag

Hur man hittar en pålitlig elektriker i Lund?

Att hitta en pålitlig elektriker i Lund kan vara en utmaning.

Här är några tips för att hitta rätt elektriker för dina behov:

Gör en sökning online

Googla ”elektriker Lund” och se vilka företag som kommer upp i sökresultaten. Kolla deras webbplatser för att få mer information om deras tjänster och kundrecensioner. Kolla även på tjänster som Reco, Hitta och Eniro och se om det finns bra recensioner.

Kontrollera auktorisation

Se till att den elektriker du överväger att anlita är auktoriserad av Elsäkerhetsverket. Använd deras e-tjänst Kolla elföretaget. Där skriver du in namnet på det aktuella företaget. Efter det så väljer du ”Får utföra elarbeten hemma hos dig” om du vill ha hjälp i ditt hem. Detta garanterar att de har rätt behörighet och kompetens för att utföra elarbeten.

Be om referenser

Fråga efter referenser från tidigare kunder för att få en uppfattning om elektrikerns tidigare arbete och kundnöjdhet. En pålitlig elektriker kommer att vara glad att dela med sig av referenser.

Jämför priser och erbjudanden

Be om kostnadsförslag från olika elektriker i Lund och jämför priserna. Var dock försiktig med att välja den billigaste alternativet, eftersom kvaliteten på arbetet kan påverkas.

Lita på din magkänsla

Slutligen är det viktigt att lita på din magkänsla när du väljer en elektriker. Välj då någon som du känner dig bekväm med och som ger dig förtroende för att utföra arbetet på ett professionellt sätt.

Vi har även en mer utförlig guide: Välj rätt elektriker

Är ni behöriga elektriker?

Ja vi är d.v.s. auktoriserade i namnet Minellux AB med Organisationsnummer: 559144-7510
Klicka gärna på länken ifall ni vi kolla våra uppgifter på Elsäkerhetsverket Minellux AB är registrerat hos Elsäkerhetsverket

Är ni kollektivanslutna?

Ja vi är bundna till installationsavtalet som medlem i arbetsgivarföreningen Installatörsföretagen ”IN” som tecknat ett avtal med Svenska Elektrikerförbundet ”SEF”

Boka elektriker i Lund

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig, oftas samma dag eller dagen därpå.
Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan.

Namn
E-post
Vad vill du ha hjälp med?
Tack din bokning har skickat till oss!
Det har blivit något fel.Prova att fylla i igen.

Vi jobbar på fler platser i Skåne!

Eslöv
Lomma
Sjöbo
Skurup
Staffanstorp
Svedala
Kävlinge

Rulla till toppen