Boka Snabbt och Enkelt

Elektriker Sjöbo

Ring eller fyll i enkelt formulär.

Boka Sjöbo Elektriker
Här fyller du i vad ni vill få hjälp med, och gärna önskemål om tid & datum när ni behöver hjälpen. Skriv gärna er adress och telefonnummer. Om ni vill utnyttja ROT- eller RUT-avdrag skriv gärna in ert Personnummer och fastighetsbeteckning.

Vad kostar en Sjöbo elektriker?

Priser för löpande arbeten

Elektriker

Elektriker Sjöbo – Elmontör

560 kr exkl. moms
700 kr inkl. moms
490 kr inkl. moms med ROT
1 tim
Minellux Servicebil

Servicebil Sjöbo

ZON 1: 0-2 mil 400 kr
Detta är MAX kostnaden för hela Sjöbo Kommun.

Pris inkl. 25% moms .
1 st

Vi får många förfrågningar från från fastighetsägare i Sjöbo om Elmätarflytt och ändring av huvudsäkringar både höjning och sänkningar givetvis. Många har redan kontaktat Nätbolaget och där fått beskedet att dom ska kontakta ett företag som är registrerat hos Elsäkerhetsverket och har en Auktoriserad Elinstallatör

Sjöbo Elnät AB är ett kommunalt nätbolag som ansvarar för drift, underhåll och distribution av el inom större delen av Sjöbo Kommun. Kontakta Sjöbo Elnät när du ska flytta, om du drabbas av elavbrott eller har frågor om din elmätare.

Vi finns på Södergatan 10 i Vollsjö, Sjöbo Kommun. Där har vi både lager och kontor.

Minellux startades 2013 som enskild firma av Torbjörn Mineur, i tvättstugan på den avstyckade gården i Vollsjöby med visionen att vara ett enmansföretag. Den visionen sprack ganska snabbt, det började med att Pontus Ovnell anställdes. Sen fungerade inte familjen Mineurs tvättstuga något vidare som lager och kontor. Som tur är hittades en fin lokal på Södergatan 10 i tätorten Vollsjö där Minellux huserar idag. 2017 ombildades företaget till ett Aktiebolag och vi har 5 st anställda.

Kvalitet

Ett samarbete med oss innebär att du kan förvänta dig kvalitet, elsäkerhet och inte minst en personlig kontakt där dina behov som kund alltid är i centrum.

Utbildning

Vi finslipar vår kompetens hela tiden. Alla som är anställda på Minellux är utbildade, och går utbildningar fortlöpande.

Scroll to Top