Elektriker

Elektriker – Boka Snabbt och Enkelt.

Ring eller fyll i enkelt formulär.

Boka Elektriker
Här fyller du i vad ni vill få hjälp med, och gärna önskemål om tid & datum när ni behöver hjälpen. Skriv gärna er adress och telefonnummer. Om ni vill utnyttja ROT- eller RUT-avdrag skriv gärna in ert Personnummer och fastighetsbeteckning.

Våra elektriker hjälper dig!

Våra elektriker hjälper dig, vi gillar alla typer av el-jobb och uppskattar variation. Så var inte rädd för att ringa om ett litet arbete. Även ett jobb med att fästa ett vägguttag är ett jobb för oss. För oss är det viktigt med förtroende, vi vill vara någon ni litar på. Att hitta en bra och pålitlig elektriker är inte alltid lätt, för många är det svårt att veta var man ska börja leta. Hos Minellux AB hittar du certifierade och utbildade elektriker tillgängliga för bokning snabbt och smidigt. Elektriker från oss hjälper dig med det du behöver hjälp med, du kan lita på att hjälp finns att nås hos oss på Minellux.

Drifttagning Nya ZapTec Pro Elbilsladdare av vår elektriker i Simrishamn
Idrifttagning av Nya ZapTec Pro Elbilsladdare, av vår elektriker Pontus i Simrishamn för en Bostadsrättsförening.

Kvalitet

Ett samarbete med oss innebär att du kan förvänta dig kvalitet, elsäkerhet och inte minst en personlig kontakt där dina behov som kund alltid är i centrum. Vi utför noggranna kontroller vid idrifttagningar med testinstrument av toppklass.

Utbildning

Finslipar vår kompetens hela tiden. Alla som är anställda på Minellux är utbildade, och går utbildningar fortlöpande.

Elektriker servar pump mitt i skånska myllan på en liten ö
Elektriker servar pump mitt i skånska myllan på en liten ö vid Övedskloster i Sjöbo Kommun.

Skåne är vår arbetsplats

Arbetar över hela Skåne med el & ljus. Tar även gärna på oss uppdrag längre iväg, vi sätter inga gränser. Våra elektriker utgår från Vollsjö i Sjöbo kommun där vi har vårt lager och verkstad, välplacerat tycker vi, nästan i centrum av Skåne. Är nästan dagligen i Malmö, men givetvis är Sjöbo och Sjöbos grannkommuner Lund, Eslöv, Hörby, Tomelilla, Ystad och Skurup en viktig marknad för oss, där vi har dom flesta uppdragen hos både privatpersoner och företag.

Elmontör demonterar gammal elcentral.
Elmontör demonterar gammal el-central i Sjöbo.

Vad kostar en elektriker?

Priser för löpande arbeten

Elektriker 1 tim

560 exkl. moms
700 inkl. moms
490 inkl. moms med ROT

Servicebil 1 st

ZON1: 0-2 mil 400
ZON2: 2-5 mil 580
ZON3: 5-10 mil 880
ZON4: > 10 mil 880 + 60 kr/mil

Alla priser inkl. 25% moms och i SEK.

Trygga Eljobb 2020 - Kollektivavtal med Elektrikerna SEF. Våra elektriker är alla anslutna till SEF.
IN Installatörsföretagen Logo
Elsäkerhetsverket Kolla Elföretaget.
Våra elmontör arbetar på ett anslutet elfirma.

Felsökning

Helt plötsligt händer det att man får problem med strömmen i sitt hem. Många är osäkra på vad som är orsaken till problemet och hur man ska lösa elfelet? Hos oss på Minellux får du snabbt hjälp med att hitta en behörig elektriker som kommer hem till dig och felsöker problemet för att sedan åtgärda det. Ofta kan vi hjälpa er per telefon att återställa eller göra en enklare felsökning så att vi inte behöver komma akut utan planera in det senare på dagen eller dagen efter. Men är det akut brukar vi kunna skicka en elmontör för att hjälpa till direkt.

Har ni fler frågor kolla vår FAQ – Frågor och Svar

Gör jobb åt

Samarbetar med

Varumärken

Scroll to Top