Elektriker

Elektriker för Snabb och enkel bokning.

Elektriker hjälper dig!

För det första gillar vi alla typer av el-jobb. För det andra uppskattar vi variation. Av detta skäl behöver du inte vara rädd för att ringa om ett litet arbete. Vi tycker tex att fästa ett uttag är ett jobb för oss.

För oss är det viktigt med förtroende, vi vill vara någon ni litar på. Det kan vara svårt att hitta elektriker som man kan litar på och är bra. För många är det svårt att veta var man ska börja leta. Hos Minellux AB hittar du certifierade och utbildade elektriker tillgängliga för bokning snabbt och smidigt. Elektriker från oss hjälper dig med det du behöver hjälp med, du kan lita på att hjälp finns hos oss på Minellux.

Kvalitet

Ett samarbete med oss innebär att du kan förvänta dig kvalitet, elsäkerhet och inte minst en personlig kontakt där dina behov som kund alltid är i centrum. Vi utför noggranna kontroller vid idrifttagningar med testinstrument av toppklass.

Utbildning

Finslipar vår kompetens hela tiden. Alla som är anställda på Minellux är utbildade, och går utbildningar fortlöpande.

Skåne är vår arbetsplats.

Därför arbetar vi över hela Skåne med el & ljus. Men tar gärna uppdrag längre iväg, vi sätter inga gränser. Våra elektriker utgår från Vollsjö i Sjöbo kommun. För i Vollsjö har vi tillika vårt lager och verkstad, välplacerat tycker vi, nästan i centrum av Skåne. Å andra sidan är vi nästan dagligen i Malmö och Lund, men givetvis är Sjöbo och Sjöbos grannkommuner Lund, Eslöv, Hörby, Tomelilla, Ystad och Skurup en viktig marknad för oss, där vi har dom flesta uppdragen hos både privatpersoner och företag.

Vad kostar en elektriker?

Priser för löpande arbeten

Elektriker 1 tim

  • 656 exkl. moms
  • 820 inkl. moms
  • 574 inkl. moms med ROT

Servicebil 1 st

  • ZON1: 0-2 mil 400
  • ZON2: 2-5 mil 580
  • ZON3: 5-10 mil 880
  • ZON4: > 10 mil 880 + 60 kr/mil
Alla priser inkl. 25% moms och i SEK

Orter våra elektriker jobbar i Skåne!

Minellux elektriker jobbar i nästan hela Skåne!

Hörby – Elektriker
Sjöbo – Elektriker
Ystad – Elektriker
Tomelilla – Elektriker

Populära Länkar!

Några direktlänkar till vårt populäraste innehåll.

Elbilsladdare
Elektriker
Plejd – enkel väg till smart belysning
Butik

Varukorg
Scroll to Top