Elektriker

Boka Snabbt och Enkelt en Elektriker.

Ring eller fyll i ett enkelt formulär.

Våra elektriker hjälper dig!

Minelluxs elektriker gillar alla typer av el-jobb och uppskattar variation. Så var inte rädd för att ringa om ett litet arbete. Även ett jobb med att fästa ett vägguttag är ett jobb för oss.

För oss är det viktigt med förtroende, vi vill vara någon ni litar på. Att hitta en bra och pålitlig elektriker är inte alltid lätt, för många är det svårt att veta var man ska börja leta. Hos Minellux AB hittar du certifierade och utbildade elektriker tillgängliga för bokning snabbt och smidigt. Elektriker från oss hjälper dig med det du behöver hjälp med, du kan lita på att hjälp finns att nås hos oss på Minellux.

Drifttagning Nya ZapTec Pro Elbilsladdare av vår elektriker i Simrishamn

Idrifttagning av Nya ZapTec Pro Laddbox, av vår elektriker Pontus i Simrishamn för en Bostadsrättsförening.

Kvalitet

Ett samarbete med oss innebär att du kan förvänta dig kvalitet, elsäkerhet och inte minst en personlig kontakt där dina behov som kund alltid är i centrum. Vi utför noggranna kontroller vid idrifttagningar med testinstrument av toppklass.

Utbildning

Finslipar vår kompetens hela tiden. Alla som är anställda på Minellux är utbildade, och går utbildningar fortlöpande.

Elektriker servar pump mitt i skånska myllan på en liten ö

Elektriker servar pump mitt i skånska myllan på en liten ö vid Övedskloster i Sjöbo Kommun.

Skåne är vår arbetsplats

Arbetar över hela Skåne med el & ljus. Tar även gärna på oss uppdrag längre iväg, vi sätter inga gränser. Våra elektriker utgår från Vollsjö i Sjöbo kommun där vi har vårt lager och verkstad, välplacerat tycker vi, nästan i centrum av Skåne. Är nästan dagligen i Malmö, men givetvis är Sjöbo och Sjöbos grannkommuner Lund, Eslöv, Hörby, Tomelilla, Ystad och Skurup en viktig marknad för oss, där vi har dom flesta uppdragen hos både privatpersoner och företag.

Elmontör demonterar gammal elcentral.

Elmontör demonterar gammal el-central i Sjöbo.

Vad kostar en elektriker?

Priser för löpande arbeten

Elektriker 1 tim

Servicebil 1 st

Alla priser inkl. 25% moms och i SEK

Varukorg
Scroll to Top