Control4

Control4 är enligt oss en av världens bästa Smarta Hus lösning. Med Control4 kan man koppla ihop i stort sett alla dina tekniska apparater du har i ditt hem.

Alla hem kan bli ett smart hem med Control4.

Många tror att man måste skapa det smarta hemmet under byggfasen. Control 4 punkterar den myten. Oavsett om du är i planeringsstadiet för ett nytt hus, mitt uppe i byggandet eller om ditt hem är ett äldre hus så kan ditt hus bli ett Smart Hus med Control4.

Storleken har ingen betydelse, du kan öka intelligensen i din lilla lägenhet eller om du har ett stort gods. Produkter är gjorda för att kunna utökas, det betyder att du kan börja med en universalfjärrkontroll för alla dina ljud och bildapparater och sedan lägga till några smarta lampor, dörrlås eller någon annan utrustning när du är redo att utöka anläggningen.

Smarta Scener med Control4

Smarta Scener gör livet lite enklare och roligt.

Control4 touch screen

Borta

Du trycker på borta-knappen och belysning släcks i hela huset samt all musik tystnar och TV appater stängs.

Light, lamp, warm

Realax

Skapa stämningar, dimma ner och spela din skönaste musik på behaglig nivå.

Spelläge

Spelläge

Rulla ner persienner och dra igång led-lister med favoritfärg.

En app för hela huset.

Det finns inget behov av separata appar för att till exempel öppna en dörr, sätta på favoritmusiken eller tända en lampa. Byt ut alla appar till ”Control 4 för OS 3”-appen som hanterar och kontrollerar alla dessa apparater m.fl..

Du kommer att bli förvånad när du kan starta upp hela huset. Med ljus, musik när du kommit hem med ett tryck utan att behöva hoppa från app till app. 
”Control4 for OS 3” finns för både iOS- och Android- användare.

Control4 dealer authorized

Auktoriserad Återförsäljare

Minellux AB är
Auktoriserad Återförsäljare
av Control 4 produkter.

Rulla till toppen