Infällda Spotlights

Fasta priser

Infällda Spotlights med installation till fast pris

Snabbt och enkelt

Minellux - reco badge 4 år i rad

Infällda Spotlights

Här har vi några vanliga exempel på armaturer vi brukar montera och med fast pris.

Ljus får oss att må bättre

Vi säljer Downlights – Infällda spotlights

Infällda spotlights eller Downlights som de också kallas. Det är Spotlights som oftas är infällda i taket, men finns givetvis även som utanpåliggande spotlights. Downlights har blivit väldigt populärt och används överallt. I badrummet och Köket samt hallar har det nästan blivit standard att använda infällda spotlights vid nybyggnation och renoveringar.

Downlights finns i mängd variationer, olika färger och former. Sen finns en mängd val och färgtemperaturer, spridningsvinklar och ljusstyrkor. Möjlighet att rikta spotlighten tillför ofta större möjlighet att rikta ljuset som man tänkt sig. Idag är dom flesta armaturerna dimbara men inte alla, så var vaksam på detta om ni vill ändra ljusstyrkan på din Downlight.

Ett litet urval av Infällda spotlights eller Downlights

Det finns ett stort utbud av Infällda spotlights eller Downlights, här presenterar vi några Infällda spotlights eller Downlights.

Infällda spotlights downlight led optik quick iso 2700k vit
7469832

Downlight LED
Optik Quick Iso 2700K Vit

Lågbyggande, effektiv och tiltbar downlight, anpassad för montage i glespanel 28mm och godkänd för montage direkt mot isolering. Modern LED- och reflektorteknik ger högt ljusutbyte med distinkt och väl avbländad ljusbild med mycket god färgåtergivning, RA>95. En lättinstallerad IP44-armatur, komplett med fasdimringsbart drivdon, 3-polig snabbplint för vidarekoppling samt dragavlastning för kabel eller flexslang 16mm. Dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.

Downlight optic g2 q iso 6p vit 927
7469832

Downlight LED
Optik Quick Iso 2700K Vit

Smidigt 6-pack för lättare transport och färre förpackningar. Downlight byggd för en hållbar framtid – via ett modulsystem kan du enkelt plocka isär armaturen och spara tid när den ska tas om hand. Lågbyggande, anpassad för montage i glespanel 28mm och direkt mot isolering. Modern LED- och reflektorteknik med väl avbländad ljusbild och högt ljusflöde. Tiltbar 30°, vilket även gör den till det perfekta valet för vinklade tak. Mycket god färgåtergivning, Ra>95. Drivdon med lock som verktygslöst anpassas för kabel eller flexslang 16mm. 3-polig snabbplint för vidarekoppling samt dragavlastning. Armaturen är dimbar med de vanligaste dimrarna på marknaden.

Ljussättning

Med en bra ljussättning kan du framhäva eller dölja, göra ett rum större eller mindre, efterlikna det naturliga dagsljuset eller skapa intimitet. Med dagens stora utbud av armaturer i spännande former och med nya tekniska lösningar så är det nästan bara fantasin som sätter gränser.

Rulla till toppen