LjusinstallationerLjusinstallationer i alla situationer.

Vi har möjlighet att hjälpa dig med
ljusdesign, livscykelanalyser och installation.

Ljus

Ljus är idag en viktig del för vårt välbefinnande, särskilt för oss som bor i Norden. I en trivsam, praktisk och vacker ljusmiljö känner vi oss trygga, vi orkar mer och lyckas bättre med våra arbetsuppgifter.

Ljussättning

Med en bra ljussättning kan du framhäva eller dölja, göra ett rum större eller mindre, efterlikna det naturliga dagsljuset eller skapa intimitet. Med dagens stora utbud av armaturer i spännande former och med nya tekniska lösningar så är det nästan bara fantasin som sätter gränser. För en optimal ljussättning/användning kan man använda sig av olika system för att ljusreglera belysningen. Vi kan erbjuda er både ljusplanering, projektering och installation av belysning i de flesta olika miljöer samt lämpliga styrsystem för dessa anläggningar.

Ljusinstallationer

Ljussättning är ett sätt att forma rum ute och inne, för att man ska nå hela vägen fram måste man göra både elinstallationer och ljusinstallationen på ett tilltalande och säkert utförande. Det är vi duktiga på att göra, ibland kan det krävas stora insatser för att få helt dolda installationer, samtidigt måste man prioritera var det är viktigt om budget inte räcker, där hjälper vi er.

Ljusservice

Belysning förstärker ditt varumärke, lyfter fram dina produkter och skapar en miljö som får dina kunder att trivas. Just därför är en bra och fungerande butiksbelysning viktig för försäljningen. Bra butiksbelysning behöver underhåll. Minellux utför ljusservice av belysningen i din butik.

Belysning för olika situationer.
Vi säljer många armaturer eller lampor som förkommer på den svenska marknaden, vi har inget eget lager utan beställer efterhand. Många armaturer får vi dagen efter, ibland tar det dock längre tid, vanligt för premium och lite exklusivare belysning.

Boka Rådgivning

Många tycker det är svårt med belysning, vi har stor erfarenhet och kan hjälpa dig.
Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig, oftast samma dag eller dagen därpå.
Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan.
Fyll i vad du vill och orkar, det enda som är obligatoriskt är Namn & E-post.

Namn
E-post
Telefon
Vill ni utnyttja ROT-draget? Det förutsätter att du har rätt till ROT-avdraget.


Adress
Vad vill du ha hjälp med?
Vill att ni kommer tidigast
Önskar att ni kommer senast
Tack din bokning har skickat till oss!
Det har blivit något fel.Prova att fylla i igen.

Begär Offert

Våra offerter är kostnadsfria och ni binder er inte till något genom att begära en offert hos oss. Ibland tar det tid att få en offert men vi offererar så fort vi ges tillfälle och ni är alltid välkomna att kontakta oss vid funderingar. Maila till info@minellux.se

Auktoriserad Elinstallatör

Vi är ett elinstallationsföretag och är registrerade hos Elsäkerhetsverket och Torbjörn Mineur är vår Auktoriserade Elinstallatör som ansvarar för regelefterlevnad i vår verksamhet. Vi har ett egenkontrollprogram enligt lagkrav.

Gärna Kontrakt

Vi upprättar gärna kontrakt med våra kunder för dom som önskar, ibland kan en mail-konversation räcka med bifogade priser. Fast vid större projekt kan det för alla parter vara en fördel med ett skriftligt kontrakt. Länk till Hantverkarformuläret

Rulla till toppen