ZAPTEC PRO

ZAPTEC PRO – Laddstation är en smart och effektiv laddare. Laddaren är optimerad för en enkel och ekonomisk installation på stora parkeringar med funktionella betallösningar.

ZAPTEC Pro

ZAPTEC PRO – Laddbox är en smart och effektiv laddare. Laddaren är optimerad för en enkel och ekonomisk installation på stora parkeringar med funktionella betallösningar.

Vår åskigt är att laddaren är marknadens smartaste och mest flexibla laddstation. Laddaren är utvecklad och producerad i Norge för nordiskt klimat.

Länk: ZAPTEC APP Android eller IOS

Om företaget ZAPTEC

ZAPTEC är ett ungt, norskt teknologiföretag som på kort tid har blivit världsledande inom smarta laddsystem för elbilar. Vi är marknadsledande i Norge inom laddstationer för bostadsrättsföreningar och företag och introducerade under 2019 en laddstation för hemmabruk, ZAPTEC HOME.

ZAPTEC vill förenkla vardagen för deras kunder och förbättra miljön. Deras ingenjörer, teknologer och utvecklare har som vision att förändra våra tankegångar kring strömförbrukning, infrastruktur och förnybar energi. Dom har utvecklat en unik teknologi som gör det möjligt att skapa användarvänliga laddstationer som är anslutna till molnet och som kan anpassas till dina behov – även i framtiden.

Företagets huvudkontor finns i Innovasjonspark Stavanger i Ullandhaug i Norge, och i Stockholm och samt i Oslo.

Alla ZAPTECs produkter är designade, utvecklade och producerade i Norge.

Länk: Tillverkarens hemsida

Bidrag för ZapTec Pro

Bidrag för Elbilsladdare ”Ladda bilen” som Naturvårdsverket kallar det, är ett bidrag för laddare till elbil. Satsningen ingår i den stora satsningen ”Klimatklivet” som Sveriges Riksdag har beslutat. 2020 avsattes 1,9 miljarder kronor till investeringsstöd inom Klimatklivet och till utbyggd laddinfrastruktur.

Läs mer

Teknisk specifikation

Laddning

Laddeffekt 22kW
Uttag: Typ 2
Antal faser: 3
Spänning 230V / 400V
Automatisk låsning av laddkontakt
Inbyggd energimätare

Kommunikation

WiFi 2,4 GHz b/g/n
Inbyggd 4G/GPRS (kräver abonnemang)
Bluetooth Låg Energi (BLE 4.1)
RFID / NFC-läsare
Styr laddning med ZAPTEC appen, Android & IOS

Säkerhet

Inbyggd Jordfelsbrytare TypB
Automatisk återställning av jordfelsbrytare
Kapslingsklass: IP54
Slagfasthet: IK10
Brandklass: UL94
Isolationsklass: II
Överspänningsklass: III

Generellt

Driftstemperatur: -30°C ⇒ 40°C
Storlek: Höjd 25,6 Bredd 19,3 Djup: 10,6
Vikt: 1,5 kg
Färger: Svart

Shopping Cart
Scroll to Top