Elektriker Malmö

Elektriker / Elfirma Malmö
för Snabb och enkel bokning.

Elektriker i Malmö –
Din lokala elfirma med behöriga elektriker.

Minellux är en professionell och pålitlig elfirma som erbjuder en rad tjänster för både privatpersoner och företag i Malmö och omkringliggande områden. Våra behöriga elektriker i Malmö har lång erfarenhet av att utföra olika typer av elinstallationer och elarbeten. Vi strävar efter att vara den bästa elfirman i Malmö och arbetar kontinuerligt med att förbättra vår kompetens och service för att möta våra kunders behov och förväntningar.

Minellux elfirma och elektriker Malmö hos Tesla i Malmö

Elektriker i Malmö för snabb och enkel bokning

När du behöver hjälp med elarbeten i Malmö är det viktigt att veta att du alltid får den bästa servicen från din lokala elektriker Malmö. Hos Minellux kan du enkelt och snabbt boka en elektriker genom att ringa oss på 0727 10 78 78 eller fylla i dina uppgifter på vår hemsida. Vi återkommer till dig så snart som möjligt, oftast samma dag eller dagen därpå. Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan.

Kvalitet och elsäkerhet

Ett samarbete med Minellux innebär att du kan förvänta dig hög kvalitet, elsäkerhet och en personlig kontakt med våra elektriker i Malmö. Vi sätter alltid kundens behov i centrum och arbetar för att överträffa dina förväntningar. Vi utför noggranna kontroller vid idrifttagning och använder testinstrument av högsta klass för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Minellux Elfirma och elektriker Malmö hos H&M i Malmö Mobilia
Minellux Elfirma och elektriker Malmö hos H&M i Malmö Mobilia

Elektriker i Malmö både för privatpersoner och företag

Vi på Minellux erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag, inklusive bostadsrättsföreningar (BRF) och större företag som Tesla, McDonald’s och H&M. Oavsett om det är ett mindre elarbete hemma eller en större elinstallation på företaget, kan du vara säker på att vi utför arbetet med hög kvalitet och professionalism.

Elektriker i Malmö med utbildning och kompetensutveckling

Alla våra elektriker i Malmö är utbildade och deltar kontinuerligt i vidareutbildningar för att säkerställa att de är uppdaterade med de senaste teknikerna och regelverken inom elbranschen. Vi ser även till att våra elektriker får produktgenomgångar av nya och komplexa produkter regelbundet, för att kunna erbjuda den bästa servicen till våra kunder.

Priser för elektriker i Malmö

Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra elektrikertjänster i Malmö.

Priserna för löpande arbeten är följande:

Elektriker första timmen:
– 1632 exkl. moms
– 2040 inkl. moms
1548 inkl. moms med ROT-avdrag

Elektriker 1 timmen – löpande efter första timmen:
– 656 exkl. moms
– 820 inkl. moms
574 inkl. moms med ROT-avdrag

Observera att priset för första timmen inkluderar en timmes arbete på plats, och det tillkommer inga överraskande tillägg förutom kostnader för material.

Fasta priser och snabbt på plats

Minellux erbjuder fasta priser för de flesta av våra tjänster, så att du kan känna dig trygg i att veta vad arbetet kommer att kosta innan vi påbörjar det. Dessutom är våra elektriker i Malmö snabbt på plats för att hjälpa dig när du behöver det.

Att hitta en auktoriserad elektriker

För att hitta en auktoriserad elektriker bör du först googla ”elektriker” och din ort. Därefter kan du använda Elsäkerhetsverkets e-tjänst ”Kolla elföretaget” för att kontrollera om företaget är registrerat och får utföra elarbeten i ditt hem. Slutligen rekommenderar vi att du kollar företagets omdömen på till exempel Reco, Hitta eller Google för att få en uppfattning om deras kundservice och arbetskvalitet.

Elsäkerhetsverket Kolla elföretaget

Registrering hos Elsäkerhetsverket

När du anlitar en elektriker för elinstallationstjänster är det viktigt att kontrollera att företaget är registrerat hos Elsäkerhetsverket. Vi på Minellux med Elektriker Malmö är stolta över att vara registrerade hos Elsäkerhetsverket och följer alla regler och krav som ställs på auktoriserade elföretag.

Trygga Eljobb 2020

Kollektivavtal med Elektrikerförbundet

Vår elfirma har tecknat kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, vilket innebär att vi följer de bestämmelser och riktlinjer som gäller för arbetsvillkor och löner inom branschen. Detta garanterar att våra anställda elektriker arbetar under trygga och rättvisa förhållanden.

Elfirma med elektriker i Malmö

Minellux är din lokala elektriker i Malmö som erbjuder kvalitetstjänster för både privatpersoner och företag. Med våra behöriga elektriker, konkurrenskraftiga priser och snabb service kan du känna dig trygg i att du alltid får den hjälp du behöver när det gäller elarbeten. Tveka inte att kontakta oss för att boka din elektriker i Malmö idag.

Boka elektriker i Malmö

För att boka en elektriker i Malmö kan du fylla i dina uppgifter på vår hemsida, så återkommer vi till dig så snart som möjligt, oftast samma dag eller dagen därpå.
Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan.

Namn
E-post
Telefon
Vill ni utnyttja ROT-draget? Det förutsätter att du har rätt till ROT-avdraget.


Adress
Vad vill du ha hjälp med?
Vill att ni kommer tidigast
Önskar att ni kommer senast
Tack din bokning har skickat till oss!
Det har blivit något fel.Prova att fylla i igen.

Stadsdelar och orter i Malmö kommun där vi gärna arbetar:

Bunkeflo
Bunkeflostrand
Fårabäck
Klagshamn
Lockarp
Oxie
Södra Sallerup
Tygelsjö
Vintrie
Västra Klagstorp

Dessutom åtar vi oss uppdrag i närliggande områden som:

Burlöv
Limhamn
Lomma
Lund
Staffanstorp
Svedala
Vellinge

Är ni auktoriserade?

Ja vi är auktoriserade i namnet Minellux AB med Organisationsnummer: 559144-7510
Klicka gärna på länken ifall ni vi kolla våra uppgifter på Elsäkerhetsverket Minellux AB är registrerat hos Elsäkerhetsverket

Rulla till toppen