Elektriker Malmö

Elektriker / Elfirma Malmö
för snabb och enkel bokning.

Reco bagde sveriges bästa elektriker 2023

Dela gärna:

Fasta Priser

Material och arbete inkluderat, inga överraskningar.

Skenbelysning

Belysning

Elbesiktning in-eltest hemma med installationstestare

Elbesiktning

Elbilsladdare zaptec go svart

Elbilsladdare

Elektriker svalöv elinstallation i kök

Elinstallationer

Nätverk wifi accespunkt från unifi

Nätverk

Smarta hus plejd och googlehome

Smarta Hus

Elektriker Malmö –
Din lokala elfirma med behöriga elektriker.

Minellux är ett professionellt och pålitligt elföretag som erbjuder en mängd olika tjänster för både privatpersoner och företag i Malmö med omnejd. Våra certifierade elektriker i Malmö har lång erfarenhet av att utföra olika typer av elinstallationer och elarbeten. Vi strävar efter att vara det bästa elbolaget i Malmö och arbetar kontinuerligt för att förbättra vår expertis och service för att möta våra kunders behov och förväntningar.

Minellux elfirma och elektriker malmö hos tesla i malmö

Elektriker i Malmö för snabb och enkel bokning

När du behöver hjälp med elarbeten i Malmö är det viktigt att veta att du alltid får den bästa servicen från våra elektriker i Malmö. På Minellux kan du enkelt och snabbt boka en elektriker genom att antingen ringa oss på 0727 10 78 78 eller fylla i dina uppgifter för att boka en elektriker på vår hemsida. Vi återkommer till dig så snart som möjligt, oftast samma dag eller dagen efter. Du förbinder dig inte till något genom att fylla i en förfrågan.

Kvalitet och elsäkerhet

Ett samarbete med Minellux garanterar hög kvalitet, elsäkerhet och en personlig kontakt med våra elektriker i Malmö. Vårt fokus ligger alltid på kundens behov och vi strävar efter att överträffa dina förväntningar. Vi gör noggranna kontroller under installationen och använder toppmodern testutrustning för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Minellux elfirma och elektriker malmö hos h&m i malmö mobilia
Minellux Elfirma och elektriker Malmö hos H&M i Malmö Mobilia

Elektriker i Malmö både för privatpersoner och företag

På Minellux erbjuder vi våra tjänster till både privatpersoner och företag, inklusive bostadsrättsföreningar och större företag som Tesla, McDonald’s och H&M. Oavsett om det handlar om ett mindre eljobb hemma eller en större installation på ett företag kan du lita på att vi utför arbetet med hög kvalitet och professionalism.

Elektriker i Malmö med utbildning och kompetensutveckling

Våra elektriker är alla utbildade och deltar regelbundet i vidareutbildning för att säkerställa att de är uppdaterade med de senaste teknikerna och reglerna inom elbranschen. Vi ser också till att våra elektriker får regelbundna produktgenomgångar av nya och komplexa produkter, för att kunna ge våra kunder den bästa servicen.

Priser för elektriker i Malmö

Vårt mål är att erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra elektrikertjänster i Malmö.

Priserna för löpande arbeten är följande:

Timpris för en elektriker första timmen:
– 1648kr exkl. moms
– 2060kr inkl. moms
1562kr inkl. moms med ROT-avdrag

Timpris för elektriker – efter den första timmen:
– 664kr exkl. moms
– 830kr inkl. moms
581kr inkl. moms med ROT-avdrag

Vänligen notera att priset för första timmen inkluderar en timmes arbete på plats,
och inga oväntade tillägg tillkommer förutom kostnader för material.

Elektriker Malmö med fasta priser och snabbt på plats

Minellux erbjuder fasta priser för de flesta av våra tjänster, så att du kan känna dig trygg i att veta vad arbetet kommer att kosta innan vi påbörjar det. Dessutom är våra elektriker i Malmö snabbt på plats för att hjälpa dig när du behöver det.

Att hitta en auktoriserad elektriker

För att hitta en auktoriserad elektriker bör du först googla ”elektriker” och din ort. Därefter kan du använda Elsäkerhetsverkets e-tjänst ”Kolla elföretaget” för att kontrollera om företaget är registrerat och får utföra elarbeten i ditt hem. Slutligen rekommenderar vi att du kollar företagets omdömen på till exempel Reco, Hitta eller Google för att få en uppfattning om deras kundservice och arbetskvalitet.

Elsäkerhetsverket kolla elföretaget

Registrering hos Elsäkerhetsverket

När du anlitar en elektriker för elinstallationstjänster är det viktigt att kontrollera att företaget är registrerat hos Elsäkerhetsverket. Vi på Minellux med Elektriker Malmö är stolta över att vara registrerade hos Elsäkerhetsverket och följer alla regler och krav som ställs på auktoriserade elföretag.

Trygga eljobb 2023 - kollektivavtal med elektrikerna

Kollektivavtal med Elektrikerförbundet

Vår elfirma har tecknat kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, vilket innebär att vi följer de bestämmelser och riktlinjer som gäller för arbetsvillkor och löner inom branschen. Detta garanterar att våra anställda elektriker arbetar under trygga och rättvisa förhållanden.

Elfirma med elektriker i Malmö

Minellux är din lokala elektriker i Malmö som erbjuder kvalitetstjänster för både privatpersoner och företag. Med våra behöriga elektriker, konkurrenskraftiga priser och snabb service kan du känna dig trygg i att du alltid får den hjälp du behöver när det gäller elarbeten. Tveka inte att kontakta oss för att boka din elektriker i Malmö idag.

Boka elektriker i Malmö

För att boka en elektriker i Malmö kan du fylla i dina uppgifter på vår hemsida, så återkommer vi till dig så snart som möjligt, oftast samma dag eller dagen därpå.
Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan.

Namn
E-post
Telefon
Vill ni utnyttja ROT-draget? Det förutsätter att du har rätt till ROT-avdraget.


Adress
Vad vill du ha hjälp med?
Vill att ni kommer tidigast
Önskar att ni kommer senast
Tack din bokning har skickat till oss!
Det har blivit något fel.Prova att fylla i igen.

Vi jobbar i hela Malmö Kommun!

 • Husie
 • Hyllie
 • Kirseberg
 • Klagshamn
 • Limhamn
 • Lockarp
 • Oxie
 • Södra Sallerup
 • Tygelsjö
 • Vintrie
 • Västra Klagstorp
 • Västra Skrävlinge

u003cstrongu003eÄr ni auktoriserade?u003c/strongu003e

Ja vi är auktoriserade i namnet u003cstrongu003eMinellux ABu003c/strongu003e med Organisationsnummer: u003cstrongu003e559144-7510u003c/strongu003eu003cbru003eKlicka gärna på länken ifall ni vi kolla våra uppgifter på Elsäkerhetsverket u003ca href=u0022https://www.elsakerhetsverket.se/kollaelforetaget/foretagsregister/?foretag=11192997u0022 target=u0022_blanku0022 rel=u0022noreferrer noopeneru0022u003eMinellux AB är registrerat hos Elsäkerhetsverketu003c/au003e

Rulla till toppen
Delningsalternativ