Elinstallationer Skåne

Köp elinstallationer till fast pris

Beställ en elinstallation,
elmaterial och installation med fast pris.

Snabbt och enkelt

Reco bagde sveriges bästa elektriker 2023

Dela gärna:

Elinstallationer Skåne med fasta priser.

Hager gamma 2x13

Elcentral

Schneider taklamputtag med krok dcl

Lamputtag

Exxact 1-polig strömbrytare antracit

Strömbrytare

Exxact 2vägs vägguttag jordat infällt ip21

Vägguttag

Badrumsfläkt intellivent p svart

Fläktar

Värme elradiator

Värme

Elmotor

Elmotorer

Svart garo fasadmätarskåp

Mätarskåp

Minellux gör elinstallationer till alla kunder, privat, företag och myndighet.

Våra kunder prioriterar olika, vissa har funktion först eller design, energibesparing och ekonomi har andra överst. Vi är väldigt lyhörda för våra kunders önskningar, och sätter en ära i att kunden ska bli nöjd med sin el-installation. Men elsäkerheten har alltid högsta prioritet.

Prioritera dig & din familjs säkerhet.

Att välja en kunnig elinstallatör och elfirma gör att du gjort ett klokt val. Felaktigt användande av elmaterial och bristfälliga installationer har ökat i Sverige. Detta dels av att bristfälligt elmaterial importeras och uppfyller inte kraven för svenska marknaden samt av att produkter kopplas av folk som inte har kompetens att välja rätt produkter och sedan utföra korrekt installation. Anlitar ni våra elektriker så får ni rätt elmaterial och installerat på ett säkert sätt.

Dolda elfel kan vara livsfarliga

Elanläggningar åldras precis som allt annat i ett hus. Ju fler år som går, desto större risk att något händer med din anläggning som kan leda till allvarliga skador och i värsta fall döden. Har elinstallationen i din bostad passerat bäst-före-datum?

Beställ IN Eltest och få status på din elanläggning!

Vad är en elinstallation?

En elinstallation är en samling av elektriska komponenter och anordningar som används för att försörja elektricitet till en byggnad eller anläggning. Det inkluderar vanligtvis elledningar, strömbrytare, säkringar, uttag och belysningsarmaturer. Elinstallationen är ansvarig för att distribuera och kontrollera elektrisk ström i en byggnad och säkerställa att alla elektriska apparater och system fungerar korrekt.

Vilka elinstallationer får jag göra själv?

Du får göra följande elinstallationer själv:u003cbru003e- Byta ut trasiga lampor och säkringar.u003cbru003e- Byta en befintlig u003cemu003eströmbrytare eller vägguttagu003c/emu003e för högst 16 A, som är placerad i en egen kapsling eller dosa, u003cstrongu003eom du vet hur du ska görau003c/strongu003e. u003cbru003eOch om du gjort något fel så fick du inte byta strömbrytaren. Underbar formulering som elektriker älskar, men det är detta som gäller.u003cbru003eSe exempel på Elsäkerhetsverkets hemsida u003ca href=u0022https://www.elsakerhetsverket.se/kopplasakert/u0022 target=u0022_blanku0022 rel=u0022noreferrer noopeneru0022u003eKoppla Säkertu003c/au003eu003cbru003e- Installera och byta ut tak- och väggarmaturer.u003cbru003e- Installera och byta ut dörrklockor och termostater.u003cbru003e- Dra och ansluta elkablar till lampor och apparater som redan har anslutningspunkter.u003cbru003eu003cbru003eDet är viktigt att du följer säkerhetsföreskrifterna och eventuella specifika instruktioner från tillverkaren när du gör egna elinstallationer. Vid osäkerhet eller mer avancerade installationer rekommenderas det att ta hjälp av en behörig elektriker.

Vem är ansvarig för elinstallation?

En behörig elektriker är ansvarig för elinstallationer.

Beställ elinstallation

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig, oftas samma dag eller dagen därpå.
Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan.

Namn
E-post
Telefon
Vill ni utnyttja ROT-draget? Det förutsätter att du har rätt till ROT-avdraget.


Adress
Vad vill du ha hjälp med?
Vill att ni kommer tidigast
Önskar att ni kommer senast
Tack din beställning har skickat till oss!
Det har blivit något fel.Prova att fylla i igen.
Rulla till toppen
Delningsalternativ