ElserviceElservice av elinstallationer regelbundet är ett enkelt sett att undvika el-avbrott och fel på din elanläggning.

Gamla eller felaktiga elanläggningar är inte bara en stor brandrisk utan kan även orsaka stora kostnader i form av hög elförbrukning eller avbrott.

Minellux gör elservice till alla kunder, privat, företag och myndighet.

Våra kunder prioriterar olika, vissa har funktion först eller design, energibesparing och ekonomi har andra överst. Vi är väldigt lyhörda för våra kunders önskningar, och sätter en ära i att kunden ska bli nöjd med sin elinstallation. Men elsäkerheten har alltid högsta prioritet.

IN Eltest en tjänst för din privata bostad.

Elanläggningar åldras precis som allt annat i ett hus. Ju fler år som går, desto större risk att något händer med din anläggning som kan leda till allvarliga skador och i värsta fall att någon förolyckas. Har elinstallationen i din bostad passerat bäst före datum? Tänk också på att nya elinstallationer som är felaktigt utförda kan vara förödande för liv och egendom.

Säkrare att bo i, lättare och sälja och köpa
När eltestet är utfört får du ett protokoll som visar eventuella anmärkningar på din elanläggning. Du får även en dekal som placeras på centralen när alla eventuella fel är åtgärdade. Protokollet är värdefullt, inte minst om bostaden ska säljas. Bara IN elinstallatörer kan göra IN ELTEST. Eltestet kan endast utföras av medlemmar i Elektriska Installatörsorganisationen IN.

Kolla elföretaget

Vi är registrerade hos Elsäkerhetsverket

Ska du beställa eller köpa elinstallationstjänster? Då finns det en del saker du behöver tänka på. Framför allt ska du kontrollera att elinstallationsföretaget du tänkt anlita finns registrerat hos Elsäkerhetsverket.

Trygga eljobb 2020

Kollektivavtal med Elektrikerförbundet

Tecknat kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.
Auktoriserat för arbete på annans anläggning av Elsäkerhetsverket.
Certifierade elektriker för samtliga elarbeten.

Rulla till toppen