Energimätning

Energimätning – Stort utbud av energimätare. Fast installerade elmätare i elcentral för mätning av hela anläggningen eller en bestämd förbrukare, Givetvis kan vi även installera separat mätning av alla grupper.

Minellux har ett brett utbud av energimätare.

Allt från fast installerade mätare i elcentral, för mätning av hela elanläggning
eller för en del av anläggning, separat mätning av alla grupper.
Vi kan även erbjuda mätare som placeras i uttag i direkt anslutning till förbrukaren.

Energimatare - elmätare abb
Elmätare

Övervaka din elförbrukning med elmätare från ABBAtt veta hur mycket el som förbrukas är nyckeln till att minska kostnaderna för el och öka energieffektiviteten. ABB erbjuder elmätare för fördelnings/undermätning i industri, kommersiella fastigheter och bostäder.

Med ABBs elmätare i EQ-serien kan du också dela upp räkningen från elnätsbolaget tack vare MID-certifieringen.

Undermätning ger en detaljerad bild av energiförbrukningen.

ABB:s elmätare har följande instrumentationsvärden som minimum:

Aktiv effekt
Spänning
Ström
Effektfaktor

Begär Offert

Våra offerter är kostnadsfria och ni binder er inte till något genom att begära en offert hos oss. Ibland tar det tid att få en offert men vi offererar så fort vi ges tillfälle och ni är alltid välkomna att kontakta oss vid funderingar. Maila till info@minellux.se

Auktoriserad Elinstallatör

Vi är ett elinstallationsföretag och är registrerade hos Elsäkerhetsverket och Torbjörn Mineur är vår Auktoriserade Elinstallatör som ansvarar för regelefterlevnad i vår verksamhet. Vi har ett egenkontrollprogram enligt lagkrav.

Gärna Kontrakt

Vi upprättar gärna kontrakt med våra kunder för dom som önskar, ibland kan en mail-konversation räcka med bifogade priser. Fast vid större projekt kan det för alla parter vara en fördel med ett skriftligt kontrakt. Länk till Hantverkarformuläret

Rulla till toppen