Exxact USB laddare nu med lite högre kapacitet på 3,0A

Schneider electrics exxact enkel-uttag med usb-uttag

Exxact USB laddare nu med lite högre kapacitet på 3,0A. Schneider Electric har förstärkt sina laddningsmöjligheter genom att uppgradera sina USB-uttag. Dessa ger nu lite högre högre kapacitet på 3,0A och är utrustade med ett USB C-uttag.


Med Exxact har Schneider skapat en helt komplett apparatserien som innehåller ett enormt sortiment av funktioner, färger och material. Serien är designad för en snabb, säker, enkel och miljövänlig installation.

USB-port samt ett enkelt el-uttag

Exxact 1-vägsuttag med 2 x usb laddning typ a + c

USB-kontakterna kommer tillsammans med ett eluttag, vilket gör det möjligt att också ansluta ett elektriskt tillbehör som behöver 230V.

Denna Exxact-enhet har ett enkeluttag med 16A jordning, plus två USB-laddningsportar för 3,0A typ A och C.
Du kan nu ladda upp till två enheter samtidigt och ändå använda ett enda eluttag, tack vare den här utrustningen som omfattar en USB C-anslutning.

Dubbelt USB-uttag utan el-uttag

Exxact 2 x usb laddning typ a + c

Denna Exxact-station har två USB-utgångar som vardera levererar upp till 45 W ström. Typ A-porten har en maximal strömstyrka på 1,5 A och typ C-porten har en maximal strömstyrka på 3,0 A.

Vi har valt att inte lagerföra dessa produkter trots att de har en stilren design. Vi kan dock beställa dem och dagen efter borde de vara levererade om allt går som det ska.

1-vägsuttag med USB laddning 2 x USB A

Dom gamla uttagen med 2 st USB-uttag A finns kvar förhoppningsvis ett tag till, för inte alla som uppdaterar sina prylar hela tiden.

USB inkl. El-uttag

1-vägsuttag 16a med 2 x usb

Exxact 1-vägsuttag 16A med 2 x USB laddning 2,4A typ A Jord, snabbanslutning.

Detta uttag har nu funnits i några år, men är fortfarande gångbara. Lite finare med 2 likadana USB, fast skäms lite för min symmetriska smak.

USB exkl. El-uttag

2 x usb laddning

Exxact USB typ A Laddstation 2 utgångar max 2,1A eller 2 x 1,05A

Samma för denna laddstation, snygg men mer användbart tillsammans med ett jordat eluttag. Vi lagerför inte dessa, men vi har snabba leveranser.

Rulla till toppen
Delningsalternativ