Zaptec logo

Zaptec laddare
för elbilar.

Zaptec är ett nordiskt företag som blivit världsledande inom smarta laddsystem för elbilar. Alla produkter är designade och utvecklade i Norge.

Företaget

Zaptec är ett norskbaserat företag som grundades 2013. Företaget har specialiserat sig på att tillhandahålla smarta laddningslösningar för elbilar. Företagets målsättning är att göra det så bekvämt och kostnadseffektivt som möjligt att ladda elbilar, samtidigt som transporternas miljöpåverkan minskas.

Vad är en smart laddningslösning?

En smart laddningslösning är ett intelligent system som optimerar laddningen av elfordon. Det innebär att laddningsprocessen hanteras på ett sätt som är effektivt och kostnadseffektivt. Smarta laddningslösningar kan användas i en mängd olika miljöer, till exempel i bostäder, på arbetsplatser och i offentliga laddningsstationer.

Fördelar med Zaptec

En av de största fördelarna med Zaptecs laddboxar är dess flexibilitet. Systemet är utformat för att fungera med alla elbilar. Det innebär att du kan använda deras laddare för att ladda alla dina elbilar, oavsett märke eller modell. Och deras höga kvalitet och driftsäkerhet säkerställer förhoppningsvis att man kan ladda sina bilar i många år framöver.

Systemet är utformat för att minska dina energikostnader genom att optimera laddningsprocessen, vilket innebär att du kan spara pengar på dina elräkningar. Dessutom innebär deras smarta laddningsteknik att du kan ladda din elbil under lågtrafik, vilket ofta leder till lägre elpriser.

Zaptecs produkter och funktioner

Dom erbjuder två olika elbilsladdare som passar olika behov och tillämpningar.

Zaptec Go

Detta är ett smart laddningssystem för användning i hemmen. Det är utformat för att vara enkelt att installera och använda, med en rad funktioner som gör det enkelt att ladda din elbil hemma.

Zaptec Pro

Detta är ett laddningssystem av kommersiell kvalitet som är utformat för användning på arbetsplatser, offentliga laddningsstationer och andra områden med hög trafik. Det har avancerad smart laddningsteknik som garanterar effektiv och kostnadseffektiv laddning.

Andra varumärken

Vi har valt ut ett antal varumärken som vi tycker har bra produkter, med detta sagt är kanske inte alla deras produkter bra, vi plockar ut russinen ur kakan som bruka säga.
För oss är det viktigt att arbeta med kvalitetsprodukter som är lätta att installera och serva. Att företagen som levererar till oss har en bra reklamationspolicy, det vill säga blir det några problem med produkterna vilket händer alla varumärken oavsett vilken kvalitet.
Då vill vi få nya produkter eller reservdelar utan något problem så vi kan hjälpa vår kund i fråga utan att vi själva drabbas för hårt.

Deltaco

Garo

Tibber

Zaptec

Rulla till toppen
Delningsalternativ