Elektriker Skivarp

Elektriker / Elfirma Skivarp
för Snabb och enkel bokning.

Beräknad läsningstid: 6 minuter

Elektriker Skivarp
Din Pålitliga Elfirma för Allt Inom Elinstallationer

Letar du efter pålitliga elektriker i Skivarp? Då behöver du inte leta längre. Vår elfirma är din lokala expert när det kommer till elinstallationer och reparationer. Vi har bred erfarenhet av olika typer av elarbeten och erbjuder våra tjänster både till företag och privatpersoner. Med kvalitet, elsäkerhet och en personlig kontakt som vårt fokus, strävar vi alltid efter att vara den bästa elektrikern i Skurup Kommun.

Våra Tjänster

Minellux erbjuder ett brett utbud av tjänster inom elinstallationer. Oavsett om det handlar om att installera belysning, säkerhetssystem, eller att utföra reparationer och underhåll, kan våra erfarna elektriker hjälpa till. Vi tar oss an både små och stora uppdrag och är redo att vara din räddare i nöden när det kommer till felsökning och akut elservice.

Kvalitet och Elsäkerhet

När du anlitar oss kan du vara säker på att du får hög kvalitet och elsäkerhet i varje projekt. Vi utför noggranna kontroller vid idrifttagning med hjälp av toppmoderna testinstrument för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Våra elektriker är utbildade och håller sig ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom branschen. Vi ser till att vi alltid levererar pålitliga och säkra lösningar till våra kunder.

Lokalt Förankrade

Vi är stolta över att vara en del av Skivarp och Skurup Kommun. Vårt huvudkontor och lager är beläget i Vollsjö i norra Sjöbo Kommun, och våra elektriker är bosatta i både Sjöbo och Vollsjö. Genom att vara lokalt förankrade kan vi erbjuda snabba och effektiva lösningar till våra kunder.

Prisvärda Tjänster

Vi förstår vikten av att erbjuda prisvärda tjänster till våra kunder. Minellux strävar efter att hålla våra priser konkurrenskraftiga utan att kompromissa med kvaliteten. Vi erbjuder transparanta priser för våra löpande arbeten i Skivarp. Första timmen med elektrikern kostar 1632 SEK exklusive moms och 2040 SEK inklusive moms. För efterföljande timmar kostar det 656 SEK exklusive moms och 820 SEK inklusive moms. Dessutom om du kan dra fördel av ROT-avdraget, kan du få priset reducerat till 1548 SEK inklusive moms första timmen. För efterföljande timmar kostar det 574 SEK inklusive moms med ROT-avdrag.

Boka elektriker

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig, oftas samma dag eller dagen därpå.
Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan.

Namn
E-post
Telefon
Vill ni utnyttja ROT-draget? Det förutsätter att du har rätt till ROT-avdraget.


Adress
Vad vill du ha hjälp med?
Vill att ni kommer tidigast
Önskar att ni kommer senast
Tack din bokning har skickat till oss!
Det har blivit något fel.Prova att fylla i igen.
Rulla till toppen