Fasadbelysning

Fasadbelysning och väggbelysning är den vanligaste utebelysning på våra egna bostäder. Med vägglampor kan du ljussätta ditt hus som skapar stämningar och gör så att du ser var du går när det är mörkt.

Vi säljer fasadbelysning och väggbelysning

Vi säljer dom flesta vägglampor som förkommer på den svenska marknaden, vi har inget eget lager utan beställer efterhand. Många armaturer får vi dagen efter, ibland tar det dock längre tid, vanligt för premium och lite exklusivare lampor.

Ett litet urval på fasadbelysning

Det finns ett enormt utbud av fasadarmaturer, här presenterar vi några fasadlampor.

Hidealite - Milo1 - Fasadbelysning

Hidealite – Milo I

Vägglampa med ljusutsläpp neråt.
IP55-utförande med anodiserat och pulverlackerat armaturhus för tufft utomhusklimat.
FINNS I FLERA FÄRGER
PRIS: 1221 inkl. moms

Hidealite Cube I Fasadbelysning

Hidealite – Cube I

Vägglampa med ljusutsläpp neråt.
IP65-klassning och tålig ytbehandling med sandblästrad finish. Inbyggt drivdon med ställbar ljusnivå via DIP-switch. Möjlighet till dimring finns.
FINNS I FLERA FÄRGER
PRIS: 1838 inkl. moms

Arvika Stalllampa - Fasadbelysning & Vägglampa

Airam – ARVIKA

Traditionell väggbelysning, vanligt benämnd som stallampa eller stallykta. Utmärkt för belysning av just stall, garage eller vart som helst där en rundstrålande armatur behövs. Armaturkropp i stål och kupa i klart bubbelglas.
FINNS I VIT ELLER SVART
PRIS: XXXX inkl. moms

Konstsmide Modena - Justerbar Vägglampa

Konstsmide – Modena

Vägglampa med nedljus och rörlig armaturdel så du kan rikta ljus där du vill belysa. IP44-klassning och tålig ytbehandling med sandblästrad finish. För GU10 LED-ljuskälla, ingår ej. Armaturen är dimbar med dimbar ljuskälla.
FINNS I FLERA FÄRGER
PRIS: 389 inkl. moms

Näsby - Fasadbelysning - Vägglampa

Airam – Näsby II

Näsby är en kompakt LED-vägglampa som passar för många byggnadsstilar. Ljuskäglorna lyser både uppåt och nedåt, så du kan använda belysningen för att framhäva fasadens väggytor och konstruktioner. Du kan enkelt ändra ljusbilden genom att justera ljuskäglornas bredd. Manuell inställning av ljuskäglans spridningsvinkel 0°– 80°.
FINNS I VIT ELLER SVART
PRIS: 951 inkl. moms

SG Armaturen - Metro 4,5W - Fasadbelysning

SG – Metro

Väggbelysning av pulverlackerad pressgjuten aluminium med klarglas, bestyckad med dimbar GU10 LED-ljuskälla. Klass II, korrisionsskydd 10 år, IK07 och IP65.
FINNS I FLERA FÄRGER
PRIS: 1132 inkl. moms

SG Armaturen - Artes - Fasadbelysning

SG – Artes

Fasadbelysning med Möjlighet till individuell, stegvis justering av ljusspridningen uppåt och nedåt. Upp och-nedljuset fungerar så man kan slå av dem individuellt om man önskar det.
IP44-utförande. Tillverkad i pressgjuten, pulverlackerad aluminium och dimbar med bakkants-dimmer.
FINNS I FLERA FÄRGER
PRIS: 899 inkl. moms

Ljussättning

Med en bra ljussättning kan du framhäva eller dölja, göra ett rum större eller mindre, efterlikna det naturliga dagsljuset eller skapa intimitet. Med dagens stora utbud av armaturer i spännande former och med nya tekniska lösningar så är det nästan bara fantasin som sätter gränser.

Scroll to Top