Elektriker Brösarp

Elektriker / Elfirma Brösarp
för Snabb och enkel bokning.

Beräknad läsningstid: 6 minuter

Elektriker Brösarp
Din Pålitliga Elfirma för Allt Inom Elinstallationer

Letar du efter pålitliga elektriker i Brösarp? Då behöver du inte leta längre. Vår elfirma är din lokala expert när det kommer till elinstallationer och reparationer. Vi har bred erfarenhet av olika typer av elarbeten och erbjuder våra tjänster både till företag och privatpersoner. Med kvalitet, elsäkerhet och en personlig kontakt som vårt fokus, strävar vi alltid efter att vara den bästa elektrikern i Sjöbo Kommun.

Våra Tjänster

Minellux erbjuder ett brett utbud av tjänster inom elinstallationer. Oavsett om det handlar om att installera belysning, säkerhetssystem, eller att utföra reparationer och underhåll, kan våra erfarna elektriker hjälpa till. Vi tar oss an både små och stora uppdrag och är redo att vara din räddare i nöden när det kommer till felsökning och akut elservice.

Kvalitet och Elsäkerhet

När du anlitar oss kan du vara säker på att du får hög kvalitet och elsäkerhet i varje projekt. Vi utför noggranna kontroller vid idrifttagning med hjälp av toppmoderna testinstrument för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Våra elektriker är utbildade och håller sig ständigt uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna inom branschen. Vi ser till att vi alltid levererar pålitliga och säkra lösningar till våra kunder.

Lokalt Förankrade

Vi är stolta över att vara en del av Brösarp och Tomelilla Kommun. Vårt huvudkontor och lager är beläget i Vollsjö i norra Sjöbo Kommun, och våra elektriker är bosatta i både Sjöbo och Vollsjö. Genom att vara lokalt förankrade kan vi erbjuda snabba och effektiva lösningar till våra kunder.

Prisvärda Tjänster

Vi förstår vikten av att erbjuda prisvärda tjänster till våra kunder. Minellux strävar efter att hålla våra priser konkurrenskraftiga utan att kompromissa med kvaliteten. Vi erbjuder transparanta priser för våra löpande arbeten i Brösarp. Första timmen med elektrikern kostar 1304 SEK exklusive moms och 1630 SEK inklusive moms. För efterföljande timmar kostar det 656 SEK exklusive moms och 820 SEK inklusive moms. Dessutom om du kan dra fördel av ROT-avdraget, kan du få priset reducerat till 1261 SEK inklusive moms första timmen. För efterföljande timmar kostar det 574 SEK inklusive moms med ROT-avdrag.

Vad kostar en Brösarp elektriker?


Priser för löpande arbeten i Brösarp

Elektriker första timmen
– 1304 exkl. moms
– 1630 inkl. moms
1261 inkl. moms med ROT-avdrag

1 timmes arbete på plats ingår,
det tillkommer inga överraskande tillägg förutom kostnader för material.


Elektriker 1 tim – löpande efter första timmen
– 656 exkl. moms
– 820 inkl. moms
574 inkl. moms med ROT-avdrag

Hur hittar man en auktoriserad elektriker?


Bästa och enklaste sättet att hitta en elektriker jag vet, är att först googla på elektriker och ort. Sedan går du till Elsäkerhetsverkets hemsida och använder deras e-tjänst Kolla elföretaget där skriver du in namnet på det aktuella företaget. Efter det så väljer du ”Får utföra elarbeten hemma hos dig” om du vill ha hjälp i ditt hem.

Sist men inte minst kolla företagets omdömen på exempelvis Reco, Hitta eller Google. Att enbart söka på Eniro eller Hitta är inte att rekommendera, även om du känner till ett elföretag så är det inte säkert det är auktoriserat och ett seriöst företag.

Är ni auktoriserade?

Ja vi är auktoriserade i namnet Minellux AB med Organisationsnummer: 559144-7510
Klicka gärna på länken ifall ni vi kolla våra uppgifter på Elsäkerhetsverket Minellux AB är registrerat hos Elsäkerhetsverket

Boka elektriker

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig, oftas samma dag eller dagen därpå.
Du binder dig inte för något genom att fylla i en förfrågan.

Namn
E-post
Telefon
Vill ni utnyttja ROT-draget? Det förutsätter att du har rätt till ROT-avdraget.


Adress
Vad vill du ha hjälp med?
Vill att ni kommer tidigast
Önskar att ni kommer senast
Tack din bokning har skickat till oss!
Det har blivit något fel.Prova att fylla i igen.
Rulla till toppen
Delningsalternativ